Hozzávalók:
Elkészítés:
Fogsz egy szép nagy lábos és teleereszted vízzel. Belepakolod a fűszereket és a csontot és kb. fél órát főzöd. Mindenképp fel kell forrnia legalább egyszer. Ha a főzés megvolt akkor beledobálod a megpucolt, karikára/kockára vágott répákat, egészben a krumplit meg a hagymát és a fokhagymákat. Újra főzöd egy kicsit, majd hozzáadod a kockákra vágott disznócombot. Fél óra főzés után megkóstolod, elég ízes-e és ha nem akkor még ízesíted. Addig kell főzni ameddig a hús jó puha nem lesz. A borsot egy teatojásban lógasd bele, akkor nem lesz vele tele a leves, de az íze belefő. A pirospaprika csak színezés miatt kell bele, a végén.
Ha készen van akkor szedd ki a csontot. (ha van kutty-maccs akkor naagyon boldog lesz vele mert finom)
Az elkészülési ideje kb. 1-1,5 óra.
Ha szeretnél külön még tésztát is főzhetsz hozzá. Szerintem a cérnametélt a nyerő bele.