Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Hab:
Elkészítése:
A vizet a zsírral felforraljuk, majd a liszttel addig főzzük, míg el nem válik az edény falától. 15 percig állni hagyjuk, majd robotgéppel egyesével, alaposan beledolgozzuk a tojásokat.
A masszából zsírozott tepsiben két lapot sütünk (180 fokon szép pirosra sütjük.)
A tejben a szokásos módon felfőzzük a pudingporokat, majd a margarint a porcukorral alaposan kikeverjük és a kihűlt pudinghoz dolgozzuk.
A krémet betöltjük a lapok közé. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük és a vaníliás krémre simítjuk. Rátesszük a másik lapot és egy éjszakát állni hagyjuk.
A tejszínbe habfixálót mindig teszek. A tetejét csak kínáláskor porcukrozom, mert a hűtőben ráolvad!