Hozzávalók a tésztájához:
Hozzávalók a töltelékhez:
A csokikrémhez:
Elkészítése:
Forraljuk fel a vizet, majd tegyük hozzá a vajat és a sót, ezután szitáljuk bele a lisztet. Jól keverjük össze, vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a tojásokat is. A masszát ezután tegyük nyomózsákba és egy kivajazott vagy sütőpapírral bevont tepsibe nyomjunk ki nagyjából 20 halmot. Süssük előmelegített sütőben, de ne sokáig. Nem kell megijedni, a halmok szépen megnőnek és üregesek lesznek. Ha kihűlt ollóval fúrjunk lyukat beléjük.
A habtejszínt eközben verjük fel és adjuk hozzá a vaníliás cukrot. Habzsák segítségével töltsük meg a lyukakon keresztül a tésztákat. A tejbe tördeljük bele a csokit, melegítsük meg, majd keverjük hozzá a vajat is. Ezzel a csokimázzal öntsük le a tésztákat.
Tetejét bolondítsuk meg egy kis eperrel.