Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
5 tojást szétválasztasz, felvered habbá. 5 tojássárgáját,6 kanál cukrot,1 vaníliás cukrot, 1 sütőport, 4 evőkanál lisztet,1 dl olajat összekeversz,majd hozzáadod a fehérjehabot. Tepsibe simítod, és kb. 20 perc alatt megsütöd.
Ezt 3x ismétled meg, 2 kakaós lapot és 1 sima lapot sütsz.
Pudingot főzöl a 3 pudingból és az 1 liter tejből,hagyod hűlni. A porcukrot jól elkevered a margarinnal,majd hozzáadod a pudinghoz.
Belepasszírozod a gesztenyét,ízlés szerinti mennyiségben adsz hozzá rumot vagy rumaromát.
Egy kicsit hagyd állni a krémet,majd töltsd meg vele a lapokat. Kakaós lap –krém – sima lap –krém – kakaós lap sorrendben.
A csokit felolvasztod egy kis margarinnal a gőz felett. Majd a süti tetejére zúdítod.:)
Megszórhatod színes cukrokkal.