Hozzávalók:
A karamell réteghez:
A csokoládés réteghez:
Elkészítése:
25 x 25 centis tál alját kirakjuk keksszel. A karamell hozzávalóit felforraljuk, majd további 6-8 percig főzzük.
Ezalatt a krém besűrűsödik, de még folyékony marad. Ráöntjük a kekszre.Azonnal egy újabb réteg kekszet teszünk rá. Fél órára hűtőszekrénybe tesszük.
A csokoládés réteghez az étcsokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, hozzáadjuk a nutellát, továbbra is a vízgőz fölött tartva addig keverjük, amíg a krém egyneművé nem válik.
Ráöntjük a kekszre. Kihűtjük, majd hűtőszekrénybe tesszük amíg a csokoládé meg nem dermed (kb. 30 perc). Tetszőleges méretre, formára szeletelve kínáljuk.