Hozzávalók:
Elkészítése:
A kekszet zacskóba tesszük és morzsára összetörjük. A margarint megolvasztjuk és a kekszmorzsával jól elkeverjük. Kikenjük egy 26 cm-es kapcsos tortaforma alját és belenyomkodjuk a masszát, elsimítjuk, hűtőbe tesszük. A barackokat alaposan lecsepegtetjük. A zselatint beáztatjuk 4 ek baracklébe és állni hagyjuk. Elkeverünk 1 dl baracklét a mascarponéval, a kefírrel, a fele cukorral, a vaníliás cukorral és a citromhéjjal. A zselatint felmelegítjük, hogy feloldódjon benne. Elkeverjük 4 ek krémmel, majd a krém egészéhez adjuk.
A krém harmadát a formába szedjük, 10 percre hűtőbe tesszük. Ezután körbe lerakjuk a felezett barackokat, középre is teszünk.
A maradék krémmel bevonjuk, elsimítjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a tortát 10 percre kivesszük és szobahőmérsékleten hagyjuk.
A tortabevonó zselét elkeverjük 2 ek cukorral, ráöntünk 2,5 dl baracklevet és kevergetve felmelegítjük. Melegen a tortára öntjük. Kb 30 percre ismét hűtőbe tesszük. Óvatosan eltávolítjuk a tortaforma peremét és tetszés szerint díszítjük.