Hozzávalók:
Elkészítése:
Kevés olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, majd beletesszük a zöldségkeveréket és azt is alaposan átpirítjuk, hogy az ízek jól kijöjjenek. Nagyon kevés vízzel kicsit pároljuk a zöldséget, addig apró kockákra vágjuk a májat. Ha a zöldség újra zsírjára pirult, akkor beletesszük a májat, óvatosan átforgatjuk, hogy minden oldala megpiruljon. Borsozzuk és rövid ideig kevés vízzel főzzük. Közben kevés olajon megpirítjuk a rizst, ha már jól kifehéredett, akkor ráöntünk kétszeres mennyiségű vizet. Sóval, delikáttal ízesítjük és készre főzzük. Ha kész, akkor összekeverjük a májas raguval. Kis ideig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat hozzá!
A zöldségkeveréket természetesen lehet helyettesítheti a friss zöldség is. Én a delikátot nem nagyon kedvelem, ezért ha tehetem lefagyasztott húslevessel szoktam főzni a rizst.