Hozzávalók:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A darált kekszet a puha margarinnal összekeverjük, majd hozzáadjuk a porcukrot, a kakaóport és annyi tejszínt, hogy könnyen gyúrható, de ne lágy tésztát kapjunk. Azért kell kb 2 dl, majd lefóliázva 1 órára hűtőbe tesszük pihentetni.
Közben a töltelékhez a túrót tálban villával összetörjük, hozzáadjuk a sajtot, (én házi sima natúr krémsajtot használtam mascarpone helyett, mert sokkal olcsóbb), majd a cukorral, valamint a reszelt citromhéjjal ízesítjük.
Az almákat megmossuk, kimagozzuk, héjastól kicsi kockákra vágjuk. A narancsokat meghámozzuk, szintén kicsi kockákra daraboljuk, majd a gyümölcsöket beleforgatjuk a túrókrémbe. (A narancsot kicsit ki kell nyomkodni,különben idővel levet ereszt és áztatja a túró krémet )
Egy őzgerincformát kibélelünk folpackkal. A kekszes tésztát porcukros gyúródeszkán akkorára nyújtjuk, hogy ki tudjuk vele bélelni a formát. A tésztát kézzel kicsit belenyomkodjuk a formába, majd megtöltjük a krémmel.
Lefóliázva hűtőben 2 órát dermesztjük.
Jó étvágyat hozzá :)
1 órát ha nem számoljuk amennyit pihentetni kell,akkor gyorsan elkészül az édesség.