Hozzávalók:
Elkészítése:
A combot megmossuk, csíkokra vágjuk.
Az apróra vágott füstölt szalonnát egy mélyebb lábosban az olajon kisütjük, majd félre tesszük.
A szalonnás zsiradékon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük,rátesszük a csíkokra vágott húst, sózzuk,borsozzuk,egy csipet majoránnát is teszünk rá,majd a paradicsomot,darált paprikát,az apróra vágott fokhagymát, majd egy kis vizet öntünk rá és fedő alatt puhára sütjük.
Az elpárolgott vizet húslével is pótolhatjuk.
Amikor megsült,piros paprikával megszórjuk,a szalonna darabkákat belekeverjük.
Míg sült a húsunk,menet közben a burgonyát meghámozzuk,megmossuk,nagyobb kockákra vagdaljuk és forró olajban kisütjük.
Az elkészült brassói pecsenyével összekeverjük és tálaljuk.
Házilag eltelt savanyúsággal tálaltam.