Hozzávalók:
A tészta hozzávalói:
A krém hozzávalói:
A tetejére
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom, a fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verem. A tojások sárgáját a liszt és sütőpor kivételével a többi hozzávalóval habosra kikeverem. A két masszát óvatosan összekeverem, hogy a hab ne essen össze. Hozzáadom a sütőporos lisztet, sütőpapiros sütőlapra rákenem 170 fokon megsütöm. Amikor kihűlt ketté vágom. A tejfölt citrommal és cukorral összekeverem. A lapzselatint 2 kanál langyos vízben feloldom és a tejfölhöz keverem. Egy negyed órát hidegre teszem.
A habtejszínt keményre felverem és a már kicsit megdermedt tejföllel összekeverem. Egy kicsit kenek a lapra, erre a krémre kerül a keksz majd a kekszre olvasztott csokoládét folyatok.
Várok, hogy egy kicsit dermedjen a csokoládé és teszek még a tetejére krémet, majd ráteszem a másik lapot. Erre a lapra is krém kerül.
A tetejét olvasztott csokival és marcipán szívekkel díszítem.