Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
Egy tálba beleszitáljuk a lisztet és a porcukrot, rászórjuk a szódabikarbónát és összekeverjük. Beletesszük a margarint és elmorzsoljuk benne. Beleszitáljuk a kakaóport és ezt is elkeverjük benne. Beletesszük a tojásokat és nagyjából elkeverjük, majd beleöntjük a tejet és most már összegyúrjuk teljesen. Három egyforma méretű gombócot készítünk a tésztából. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra. Az első gombócot kinyújtjuk és egy kilisztezett tepsibe tesszük, majd kb 10 perc alatt megsütjük.
A maradék két gombócot is megsütjük és félretesszük. A tésztalapokat letakarjuk konyharuhával, hogy ne száradjanak ki nagyon. A krémhez a lisztet simára keverjük 2 dl tejjel, a maradék tejet felforraljuk. Ha felforrt a tej, beleöntjük a lisztes keveréket és sűrű krémet főzünk belőle, majd teljesen kihűtjük. A puha margarint a porcukorral habosra keverjük. Amikor a krém kihűlt hozzákeverjük a margarinos cukrot is.
Egy tálcára kitesszük az első tésztalapot, erre rákenjük a krém felét, majd a második lapot rátesszük, a krém másik felét arra kenjük és végül befedjük a harmadik tésztalappal. A felső lapot kissé megnyomkodjuk, ha megpuhultak a lapok csokimázzal vonjuk be.
Én nem csokimázat tettem a tetejére hanem a krémből vettem el és azzal vontam be és olvasztott csókival díszítettem.