Hozzávalók:
A tálaláshoz:
Elkészítése:
A hússzeleteket kicsit kiklopfoljuk. (Tényleg csak egészen enyhén. Tilos papírvékonyra verni!) A szeleteket megsózzuk, kissé megborsozzuk.
A tojásokat ízesítjük fél mokkáskanál sóval és villával enyhén fölverjük. A hússzeleteket megforgatjuk lisztben, belemártjuk a fölvert tojásba, majd a morzsába.
Olajon átfuttatjuk az aprított hagymát, rátesszük a darabolt gombát és a sonkát, sózzuk, borsozzuk, és állandóan kevergetve megpirítjuk. Beleöntjük a paradicsomot, hozzáadjuk a fűszereket, ha kell, egy picit megcukrozzuk (a paradicsom savanyúságától függően), és fedő alatt még 10 percig főzzük .
Közben bő sós vízben kifőzzük a tésztát. A megfőtt tésztát a forró paradicsomos szószba forgatjuk.
A bepanírozott hússzeletek mindkét oldalát olajban megsütjük.
Minden tányérra szedünk a tésztából, megszórjuk reszelt sajttal és rátesszük a hússzeleteket.
Jó étvágyat!