Hozzávalók:
Tetejére :
Elkészítése:
A tésztalapot kiolvasztjuk. A sonkát kis kockákra vágjuk, az újhagymát vékonyan felkarikázzuk. Az olajt felhevítjük és megpirítjuk rajta a sonkát, hozzáadjuk a hagymát, és további 2 percig pirítjuk.
A túrót összekeverjük a krémsajttal és a tojássárgákkal, sózzuk, borsozzuk. A sonkát és a hagymát belekeverjük a túrós masszába.
A tésztát kinyújtjuk, pogácsa szaggatóval kis korongokat vágunk belőle. A szélüket megkenjük a tojás fehérjékkel.
Közepükbe kis kanállal teszünk a töltelékből, egymásra hajtjuk őket és összenyomkodjuk a széleiket. Tejszínes tojássárgával megkenjük, szezámmaggal és petrezselyem zölddel díszítjük.
15-20 perc alatt kisütjük.