Hozzávalók:
A piskótatekercshez:
A kerek piskótalaphoz:
A krémhez:
A torta tetejére:
Elkészítése:
Először a piskótatekercset készítjük el, 8 tojássárgáját kikavarjuk a cukorral, ezután hozzáadjuk a lisztet, a sütőport végül a tojások felvert habját, sütőpapírral bélelt tepsiben aranybarnára sütjük.
Ezután a 3 tojásból készítjük el ugyanígy a piskótát, amit kerek sütőpapírral bélelt formában sütjük.
miután kisültek a kerek lapot félretesszük, a 8 tojásból készült piskótát pedig még melegen feltekerjük konyharuhában.
Elkészítjük a krémet:
A pudingot a tejjel sűrűre főzzük, majd miután kihűlt hozzákavarjuk a margarint, a porcukrot, a túrót és a citrom reszelt héját.
A piskótát megkenjük baracklekvárral és felszeleteljük.
Egy tortaforma aljába helyezzük a kerek piskóta lapot, körbe pedig a piskótaszeleteket, közepébe a krémet tesszük.
A tetejére ananászdarabokat rakunk és leöntjük tortazselével, amit a tasakon leírt módon készítünk el.