Hozzávalók:
Tortalaphoz:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom. A fehérjét 2 ek cukorral felverem keményre. A sárgáját a cukorral, vízzel, olajjal habosra kikeverem, a fehérjével óvatosan összekeverem, majd a sütőporos lisztet is beledolgozom. Egy kapcsos torta formát margarinnal kikentem és morzsával meghintettem. A masszát beleöntöttem elsimítottam és 170 fokon megsütöttem. Amikor a tészta kihűlt 3 egyenlő részre felvágtam.
A krémhez a pudingot a szokásos eljárással felfőztem. Amikor levettem a tűzről egy lap zselatint beleolvasztok. A pudingot langyosra kihűtöm. A habtejszínt habbá vertem, majd a langyosra kihűlt pudingba felét belekeverem és az alsó lapot ezzel a krémmel megtöltöttem. Ráteszem a második lapot erre a gesztenyés krémet kenek. A porcukrot 2 kk vízzel elkeverem, hozzáadom a margarint és habosra keverem, közben a rumot és a gesztenyemasszát is beleteszem,jó habosra kikeverem és a lapra rákenem, erre pedig a habtejszín másik felét kenem és úgy jön rá a harmadik lap, amivel lefedtem. A tetejét és az oldalát egy kevés krémmel bevonom, hogy majd a tortára marcipánt ráteszem. A fehér marcipánt porcukorral vékonyra kinyújtottam és a tortára helyeztem úgy,hogy lelógjon az oldalára.Színes marcipán karikákkal díszítettem.