Hozzávalók:
Tetejére:
Elkészítése:
A margarint megolvasztjuk és robotgéppel elkeverjük a cukorra, majd hozzáadjuk a tojást, a lisztet, sót és sütőport is jól eldolgozzuk benne. Ha túl sűrű lenne a tészta, adhatunk hozzá egy kevés tejet. A robotgépet már félre tehetjük. Utoljára adjuk a masszához a durvára vágott diót és a kockára csokoládét. Fakanállal összekeverjük. Teáskanállal halmokat rakunk a sütőpapírral kibélelt tesibe, egymástól nagy távolságra, mert megnőnek. Előmelegített sütőben ( kb 170 fokon ) 12-14 percig sütjük.
Miután megsültek a sütik félre rakjuk őket és hagyjuk hűlni. Addig vízgőz felett megolvaszthatjuk a margarint és a tortabevonó csokoládét. Miután ez megvolt meglocsoljuk vele a süteményeket. kb 20 perc dermedési idő kell a csokinak, és már falhatjuk is! Jó étvágyat hozzá !