Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A piskótához a tojásokat ketté választjuk. A sárgákhoz hozzáadjuk a cukor felét és az olajat, majd alaposan kikeverjük. A fehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük. A habhoz felváltva hozzáadjuk a sárgákat és a lisztben elkevert sütőport és széles mozdulatokkal összedolgozzuk óvatosan. A masszát ketté választjuk. Az egyik felét beleöntjük egy 28*35 cm-es tepsibe és előmelegített, 180 kos sütőben tűpróbáig sütjük. A maradék masszába belekeverünk 1 ek kakaóport és azt is kisütjük egy ekkora tepsiben. A lapokat hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a tejben elkeverjük a pudingporokat a cukorral, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A zselatint elkeverjük 4 ek vízzel, majd addig melegítjük, míg el nem olvad benne. A tejszínhabot keményre felverjük és 3/4-ed részét a kissé langyos pudinghoz adjuk a zselatinos keverékkel együtt és alaposan összeforgatjuk.
Összeállítjuk a sütit: a tepsibe vissza tesszük a kakaós piskótát, majd erre rákenjük a krém felét, majd a sárga piskótát ráhelyezzük, erre a krém másik felét kenjük. A maradék tejszínhabbal bevonjuk és ízlés szerint díszítjük.