Hozzávalók:
Piskótalapok:
Krémhez:
Cukormáz:
Elkészítése:
A 6 tojásból egyesével csinálunk 6 kerek piskótalapot.
Szétválasztjuk a tojásokat a fehérjét elkezdjük felverni, mikor már fodrosodik akkor hozzászórunk egy evőkanál cukrot és kemény habot verünk belőle, majd a habot hozzákeverjük a tojás sárgájához óvatosan elkezdjük összekeverni és hozzáadjuk az egy evőkanál lisztet és egy kiskanálnyi sütőport. 180 fokos sütőben sütjük 3-4 percig.
Ezt megismételjük még ötször a másik 5 tojással.
A krémhez a pudingporokat elkeverjük a tejben majd állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. Ha kihűlt akkor robotgéppel hozzáadjuk a margarint és a cukrot, majd szép fényes krémmé keverjük.
A tetejére a cukrot az olajjal/margarinnal karamellizáljuk, mikor megolvadt gyorsan ráöntjük az egyik piskótalapra és már ilyenkor el is kell vágni egy jó éles, megvajazott késsel.
Összeállítjuk a tortát. Piskótalap-krém-piskótalap-krém-piskótalap-krém-piskótalap-krém-piskótalap-krém-a cukormázas piskótalap.
Ízlés szerint lehet díszíteni. Én tejszínhabbal díszítettem és színes cukorkákkal
A piskótalapokat ugy csináltam meg,hogy egyformák legyenek: rajzoltam egy nagyobb fedő segítségével egy-egy kört a sütőpapírokra, de lehet formában is sütni.:)