Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A puha margarint a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval krémesre kikeverjük. Egyenként beleütjük a tojásokat és tovább keverjük, míg szép sima masszát kapunk. Ehhez adjuk a sütőporos lisztet, majd a tejszínt, a narancshéjat, végül a felaprított csokit is beledolgozzuk.
Zsírpapírral bélelt, kikent tortaformába töltjük a tésztát és megsütjük. Miután kisült, félretesszük hűlni.
A narancsokat meghámozzuk, kifilézzük, felkockázzuk. A zselatint beáztatjuk 4 ek. narancslébe és állni hagyjuk. Elkeverjük az 1 dl narancslét a mascarponéval, a kefirrel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a narancshéjjal. A zselatint felforraljuk. Elkeverjük 4 ek. krémmel, majd a krém egészéhez adjuk.
A krémbe beleforgatjuk a narancs darabkákat. A csokis tészta köré felhelyezzük a tortaformát és az egész krémet a csokis alapra szedjük. Egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap ízlés szerint díszítjük.
A gyümölcs tetszőlegesen variálható. Nagyon mutatós lime-al, ribizlivel, sárgabarackkal és eperrel is.