Hozzávalók:
Elkészítése:
A befűszerezett húsokat hirtelen elősütjük.A maradék zsiradékot elosztjuk a tepsi aljába.A tejfölt elkeverjük az apróra vágott fokhagymával.
A megtisztított, meghámozott burgonyát karikára vágjuk, tepsi aljába két sort teszünk, sózzuk rétegenként, majd a fele tejfölt elosztjuk a tetején.
Ráhelyezzük az elősütött húsokat, majd befedjük a maradék karikára vágott burgonyával, tetejére pedig a maradék tejfölt elosztjuk.
Alufóliával befedjük, 200 fokon addig sütjük, amíg a burgonya megpuhul, levéve az alufóliát megpirítjuk a tetejét.
A tetejére még a pirítás előtt tehetünk reszelt sajtot is.
Karaj helyett készülhet combból vagy baromfimellből, tarjából vagy csülökből, esetleg császárszalonnából is. Volt rá példa szafaládét vagy szalámit tettem bele. Fűszert ízlésünk szerint variálhatjuk.