Hozzávalók:
A tésztához:
Töltelék:
Krém:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 3-4 órát állni hagyjuk,a hűtőbe tesszük. 2 cipót formálunk. Mind a kettőt kinyújtjuk, és az egyiket megsütjük a tepsi hátulján.
A másikat sületlenül a tepsi aljába helyezzük. A töltelékhez a sárgákat kikeverjük a cukorral, gesztenyével és a darált dióval vagy mandulával, sütőporral , majd beleforgatjuk óvatosan a keményre vert habot is. A nyers tésztára öntjük a krémet. 200 fokos sütőben megsütjük rövid idő alatt.
Közben míg megsül a pudingot elkészítjük a leírásnak megfelelően, és ha kihűlt hozzákeverjük a margarint is. Ezt a krémet a megsült alap-és kakaós tésztára simítjuk, majd erre tesszük a legelőször kisütött lapot. A tetejét meghinthetjük porcukorral.