Hozzávalók:
Elkészítése:
A sütőt elő melegítjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A margarint, a porcukrot és a vanília cukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk a fahéjat és a citromhéjat, végül egyenként beledolgozzuk a tojás sárgákat. A tojásfehérjét felverjük a csipet sóval, és a cukorral. Ezt összedolgozzuk.
A lisztet, a mákot és a mogyorót össze keverjük és a masszához adjuk, óvatosan, hogy ne törjön a tészta össze dolgozzuk. Tepsibe szedjük, a tetejét elsimítjuk úgy, hogy a massza a közepén vékonyabb legyen. Ez azért kell, hogy mikor sül a tésztánk ne púposodjon. Az almát meghámozzuk és vékony gerezdekre vágjuk és beszórjuk vele a tésztát. Sütjük 1 órát, mérsékelt sütőbe. Mikor megsült kivesszük a sütőből és megkenjük a barack ízzel és 10 percig vissza tesszük a sütőbe hogy egy kicsit rásüljön. És kész a sütink.
Hidegen tálaljuk. Sok lesz belőle, nagyon szapora. Ezt még úgy fokozhatjuk,hogy amikor rákenjük a barack ízt akkor még 3 tojás fehérjét 10-dkg cukorral kemény habbá verjük és a sütire kenjük és így tesszük vissza 10-percre, szép piros lesz a teteje. Ezt nem kell csinálni, csak ha akarod. A süti így is nagyon finom. Nagy tepsibe sütjük. Jó étvágyat hozzá.