Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A habhoz:
A díszítéshez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzá adjuk a reszelt citromhéjat, majd apránként a vizet.
A diót a liszttel és a sütőporral összekeverjük és lazán hozzá keverjük a masszához.
25×39 cm-es sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
180 fokon megsütjük.
A krém készítése:
A tojássárgákat a liszttel, cukrokkal, fele tejjel simára keverjük, majd a többi tejet is hozzá keverjük és sűrűre felfőzzük, majd kihűtjük.
A vajjal össze keverjük,jó habosra keverjük.
Hűtőbe tesszük felhasználásig.
A tojásfehérjéket a cukorral, rumaromával vízgőz felett keményre verjük.
A kihűlt tésztánkra rákenjük a lehűtött krémet,elsimítjuk, majd ezután a habot tesszük rá.
Csokiforgáccsal díszítjük.