Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, külön tálba a sárgáját külön tálba a fehérjét. Egy nagy edénybe vizet teszünk fel melegedni amire ráfér mind a két tálunk de nem esik bele. A tojások sárgájához hozzáadjuk a porcukor felét, a narancs reszelt héját, a vaníliás cukrot és gőz fölött folyamatosan kevergetve krémmé főzzük, vigyázva, hogy ne melegedjen túl mert kicsapódik a tojás. Ha kihűlt beleforgatjuk a mascarponét. A tojások fehérjét félig habbá verjük, majd hozzáadagoljuk a porcukor másik felét, gőzre tesszük a tálat és fényesre verjük,mint mikor habcsókhoz készítünk alapot. Ezt is a mascarponés-tojás sárgás krémbe forgatjuk. A kávéból, tejből, rumból készült keverékbe mártogatjuk a babapiskótákat. Egy tál alját kitesszük a mártogatott babapiskótával, majd krém, újra babapiskóta és újra krém. Addig folytatjuk, míg az alapanyagok el nem fogynak. A tetejére krém kerüljön.Pár órára hűtőbe tesszük, a tetejét kakaóporral vagy reszelt fehér csokival meghintjük.