Hozzávalók:
Elkészítése:
A kekszet sorba rakjuk egy tálcára vagy nyitható tepsi lapjára./ 5×4 db/
A tejben felfőzzük a pudingokat, majd ha kihűlt akkor a margarint és a cukrot hozzáadva alaposan kihabosítjuk. Ezt a krémet rásimítjuk a kekszekre. A habtejszínt felverjük a habfixálóval és a pudingos krém tetejére simítjuk, majd kitesszük a tetejét keksszel. A csokit gőz felett felolvasztjuk a margarinnal és teáskanállal mintákat öntünk a süti tetejére.
Hűtőbe tesszük és alaposan lehűtjük.
Az első elkészítésnél először az egészet bevontam a csokimázzal, de itt az volt a gond, hogy amíg még kicsit folyós volt a keksz, nem jelöltem ki kicsit a tetejét és fogyasztáskor kissé összetört és nehéz volt vágni.
Másodszorra már könnyű volt a szeletelés.