Hozzávalók:
Szirup:
Elkészítése:
A tejet meglangyosítjuk a cukorral, majd felfuttatjuk benne az élesztőt.
Összegyúrjuk a többi hozzávalóval, a kakaópor kivételével. Meleg helyen duplájára kelesztjük, majd ketté vesszük a tésztát és az egyik felébe belegyúrjuk a kakaóport.
Újra kelesztjük a tésztákat, majd egyforma nagyságú körökre nyújtjuk a két tésztát, a barnára rátesszük a fehéret és a nyújtófával egyszer átnyújtjuk az egymáson lévő tésztákat.
Tetszés szerinti háromszögekre felvágjuk, feltekerjük, kifli formára hajtjuk. Sütőpapíros tepsibe tesszük egymástól kicsit távolabb, újra kelesztjük, majd 200 fokon készre sütjük.
A szirup hozzávalóit felfőzzük, majd ha kisültek a kiflik akkor megkenjük vele.