Hozzávalók:
Tésztához:
Továbbá:
A krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk. A masszát két felé osztjuk,majd nagy méretű tepsiben megsütjük. Két tészta lapot kapunk vagy egybe sütjük,majd sütés után ketté vágjuk.
A krém készítése: pudingporokat a cukorral,tejjel felfőzzük,majd kihűtjük. A tejszínhabot keményre verjük. A margarint a kihűlt pudinghoz hozzákeverjük,majd kihabosítjuk, a tejszínt hozzá keverjük. 2 tk zselatint 1/2 dl langyos vízben feloldjuk,majd azt is hozzá keverjük. 10-15 percre hűtőbe tesszük a krémünket.
Az eredeti recept a piskóta tallér helyett 7 tojásos piskótatekercset írt lekvárral megkenve. Mivel nagyon drága a tojás ,ezért a piskóta tallért választottam,mivel az volt itthon. A piskóta tekercset vékonyra felszelni és az első krémre sorakoztatni.
Ha esetleg valaki így szeretné elkészíteni.