Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjét 3 ek cukorral kemény habbá verjük. A maradék cukrot kikeverjük a sárgákkal, olvasztott margarinnal és a citrom héjával, levével. A lisztet elkeverjük a sütőporral és felváltva a sárgákkal a fehérjéhez keverjük óvatosan. Egy 22*38 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 180 fokon tűpróbáig sütjük. Ha kihűlt akkor három részre vágjuk.
A krémhez a túrót kikeverjük a citrom héjával, levével és 6 dkg cukorral, valamit a felaprított befőttel. A pudingot felfőzzük a tejben 2 ek cukorral, majd ha kihűlt akkor összekeverjük a túrós töltelékkel. Megtöltjük a lapokat és ízlés szerint díszítjük.
(Én a tetejére gőz felett 2 tojás fehérjét kemény habbá vertem 4 ek cukorral. Színezni szörppel lehet vagy ételfestékkel.)