Hozzávalók:
A töltelékhez:
Krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejet adunk hozzá, hogy könnyen nyújtható legyen. 6 egyenlő részre osztjuk, két lapot gáztepsi méretűre kinyújtunk és tepsi hátulján világosra sütjük. A maradék tésztákat egyenként kinyújtjuk a kisütött lapoknak megfelelő szélességben, majd a töltelékkel megtöltjük és feltekerjük, mint a bejglit. A töltelék alapanyagait csak össze kell keverni. A tekercseket egymás mellé tesszük egy tepsibe, 180 fokon szép pirosra sütjük. A krémhez a tejben felfőzzük a pudingot, majd ha már langyosra hűlt akkor kihabosítjuk a margarinnal és a porcukorral. Az egyik lapra rákenjük a vaníliás krém felét, ráfektetjük a kisütött tekercseket, majd erre kenjük a maradék krémet és befedjük a másik lappal. Tetejére olvasztott csokit simítunk.