Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet felszúrjuk a vastagabb felénél, besózzuk és hűtőbe tesszük. A margarint mikróban kicsit megolvasztjuk hogy lágy legyen, de ne folyékony. Ha megolvadt akkor belereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a szerecsendiót, a sót (attól függ menyire sós a sajt) a fehér borsot, és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Habzsákba tesszük a vajas tölteléket és megtöltjük vele a csirkemellet. Ha ezzel elkészültünk beleforgatjuk a lisztbe, tojásba és végül zsemlemorzsába. Bő forró olajban, tartalék lángon megsütjük a melleket. Megpucoljuk a krumplit, kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Ha megfőtt leöntjük róla a vizet, hozzáadjuk a vajat és a tejet és összetörjük.
Ha nincs otthon habzsákotok akkor a csirkemellre egy zsebet is vághattok és oda kanállal is bele tudjátok a tölteléket rakni. Ha viszont kicsit ügyesebbek vagytok akkor zsírpapírból is lehet készíteni.