Hozzávalók:
Elkészítése:
Tálba raktam a tojás sárgáját és az olvasztott margarint, meg a túrót és a cukrot. Összekevertem és beletettem a vaníliás cukrot a citromok levét, a tejfölt.
Ezután kivajaztam egy tepsit és megcsináltam a zselatint. Langyos tejbe folytonos kevergetés közben felmelegítettem, majd miután elolvadt levettem a tűzről. (Nem szabad forralni!) Mikor kezdett hűlni, akkor elkevertem a túrókrémbe.
Felét beleöntöttem a tepsibe és közben megpucoltam az almákat. Az almát kockákra vágtam és cukorral és fahéjjal megpároltam.Ezt tettem a túrókrém felére. Ezután a maradék túrókrémet ráöntöttem a tetejére egyenletesen.
Betettem a hűtőbe megdermedni. Közben pedig elkészítettem a gyümölcsöket, amiket otthon találtam.Banánt, mandarint és citromot.
Szépen felszeleteltem és megcsináltam a torta zselét, ami éppen piros volt. 2-3 dl langyos vízbe elolvasztottam és forrásig hevítettem.Kivettem a tepsit a hűtőből és ráraktam a gyümölcsöket.
Amikor majdnem kihűlt a zselé , akkor pedig szépen rácsorgattam a gyümölcsökre egyenletesen.
Aztán betettem a hűtőbe,hogy álljon össze szépen és hűljön le.
.Én kicsit több cukorral készítettem,mert szeretjük az édeset és tajszíbhabbal nagyon finom vagy csoki öntettel. Sajna nem volt türelmünk kivárni a Bogi barátnőmmel , ezért 1-2 óra múlva kénytelenek voltunk felvágni. Mondhatom életünkbe ilyen finomat még nem ettünk. Tejszínhabot tettünk rá a jobb ízlelés érdekében.Eszméletlen finom lett.Érdemes nektek is megcsinálni egyszer, mert megéri a fáradságot