Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasszuk 1-1 nagy tálban. A fehérjét 8 dkg cukorral kemény habbá verjük. A zsírt forró lángon folyékonyra olvasszuk. A sárgájához hozzáadjuk a tejet, a felolvasztott zsírt, a maradék cukrot, majd kicsit elkeverjük homogénosra ( ez azt jelenti, hogy nem teljesen, csak úgy, hogy a cukorszemek látszódjanak. ), majd hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport és a sütőport. Ezt az egész masszát alaposan össze dolgozzuk, majd a rumaromát beleöntjük, és beleszórjuk a meggyet. A fakanállal a fehérjét óvatosan, hogy ne törjön össze, beletesszük.
180°C -on sütjük, kb. 30 percig, TŰPRÓBÁIG!!!
Remélem, hogy ízleni fog, én most sütöttem., és nagyon finom lett!