Hozzávalók:
A tetejére:
Elkészítése:
A margarint a cukorral habosra kavarjuk, majd beletesszük egyenként a tojásokat, majd a tejfölt, a vanília esszenciát, a mákot, a sót is belekeverjük. A lisztet is hozzáadjuk, majd apránként a banánokat. Nagy tortaformába rakjuk, letakarjuk alufóliával, hogy ne égjen meg a teteje. Előmelegített, 180 fokos sütőbe rakjuk. Miután megsült, a porcukorba annyi citromlevet rakunk, hogy tapétaragasztó sűrűségű legyen, majd a torta tetejére kenjük. Elég sokáig kell sütni, mert elég sok massza lesz. De felére lehet csökkenteni az adagokat, így nem kell másfél órán keresztül sütni. Hogy ne égjen oda, le kell takarni alufóliával. Vanília pudingot szoktam bele tenni, és a tetejére még szeletelt banánt szoktam rakni.
Lehet még tejszínhabbal díszíteni. Nagyon finom!