Hozzávalók:
Elkészítése:
A szikkadt kifliket karikára vágjuk. 7 dl tejet 5 ek kristálycukorral felmelegítünk, majd meglocsoljuk vele a kifliket. A darált diót összekeverjük a porcukorral és jól összedolgozzuk a megáztatott kiflivel. Egy tortaformát kivajazunk majd belesimítjuk a diós kiflit és 180 fokon 10 percig sütjük, majd langyosra hűtjük. 2 csomag vaníliás pudingot felfőzünk 8 dl tejjel és 5 ek kristálycukorral ,majd a langyos kiflire öntjük.
A gyümölcsöket megpucoljuk, a narancsot és a banánt felkarikázzuk, a kivit cikkekre daraboljuk és díszítjük a torta tetejét.
A zselatinport egy tálba tesszük, ráöntünk 3 dl forró vizet 1/2 percig keverjük és ráöntjük a torta tetejére. Miután megkötött a zselatin kivesszük a tortát a formából és tálcára tesszük.