Hozzávalók:
A mártáshoz:
A tetejére:
Elkészítés:
Bő vízben puhára főzzük a megtisztított parajt, majd alaposan kinyomkodjuk, és apróra vagdaljuk vagy turmixoljuk. Ha mélyhűtöttből készítjük, hagyjuk felengedni, majd sűrű szűrőbe téve alaposan kinyomkodjuk. Az alaposan kivert húst megsózzuk, megborsozzuk, és az olajjal elkevert vajban hirtelen megsütjük, majd kivesszük. A visszamaradt zsiradékba forgatjuk a parajt, és egy nagy tűzálló tálra terítjük. Sorba rakjuk rá a hússzeleteket, és az egészet bevonjuk a mártással : a vajból a liszttel meg a tejjel besamelt főzünk, majd langyosra hűtve keverjük bele a tojássárgát, a tejfölt, a reszelt sajtot meg az ízesítőket. A mártással bevont pecsenyét reszelt sajttal meghintjük, és a sütőben halvány rózsaszínűre pirítjuk.