Hozzávalók 4 személyre:
A besamelhez:
Elkészítése:
Előkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük/elég csak fehéredésig mert még sütni fogjuk/Elkészítjük a besamelt. A tejet felforraljuk. A vajat felolvasztjuk,megfuttatjuk rajta a lisztet de nem pirítjuk. Felöntjük a tejjel és addig forraljuk habverővel kevergetve amíg besűrűsödik. Ízesítjük sóval,borssal szerecsendióval. A spárgát megtisztítjuk,a vajon vagy pároló edényben gőz felett félpuhára pároljuk ételízesítővel és borssal megszórva.
Elkészítés:A csirkemelleket kiolajozott tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük egymás mellé Mindegyikre rakunk 4-5 szál spárgát..Habzsákkal vagy kanállal ráhalmozzuk a besamelt. Mindegyikre 1-1 szelet sonkát és sajtot teszünk.
Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!