Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejet és a cukrot elkezdem főzni. Amikor a cukor már majdnem elolvadt a vajat is hozzáadva tovább főzöm. Közben egy külön tálban összekeverem a tejport és a kókuszreszeléket , hogy ne legyen csomós amikor már a főzethez kell adni( nagy tálat válasszunk, mert nagyon szóródik)
Amikor már forr ,levesszük és gyors , folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a kókuszos keveréket, pár percig keverjük, hogy sima legyen. A kész masszát tálcára öntöm, így könnyebben kihűl és a formázásnál is könnyebb a masszával dolgozni.(Hűtőbe vagy hideg helyre teszem körülbelül fél órára.) Amíg a massza hűl a mandulát forró vízben megfőzöm, ami azt jelenti, hogy amikor már minden mandulaszem a víz tetejére kerül akkor jó.
Leszűröm és lehéjazom (nagyon könnyű ekkor már eltávolítani róla a héját), majd egy picit megtörlöm őket és tepsire helyezve 10-15 percig meleg sütőbe helyezem, hogy száradjon és piruljon egy picit.(Sokkal finomabb így a mandula.)
Amikor már kihűlt a masszánk golyókat formálunk belőlük, belsejükbe 1 szem mandulát helyezve, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.