Hozzávalók:
Mártáshoz:
Elkészítése:
A combokat megtisztítjuk, majd félretesszük. Egy edénybe beleöntünk 1 dl olajat, hozzáadjuk a chilit, zúzott fokhagymát, sót, majorannát, borsot és a bazsalikomot, majd alaposan összekeverjük, akár botmixerrel is, majd hozzáadjuk a maradék 1 dl olajat. Hagyjuk 2 órát állni, majd belefogatjuk a combokat és 2 óráig pácoljuk benne. (Néha forgassunk rajta.) Egy tepsibe tesszük a combokat, leöntjük a páclével, majd a sörrel és alufóliával letakarva ropogósra sütjük. Amikor a combok elkészültek akkor a vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a citromlevet és a húsra locsoljuk. Ez után már lehet is tálalni.
A fűszereket ízlés szerint adagoljuk én jó fűszeresen szoktam !