Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst kissé kikeverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a gyömbérrel megszórjuk. A zöldségféléket megtisztítjuk, megmossuk. A tököt vékonyan felszeleteljük, és vékony csíkokra vágjuk. A húst a felforrósított olajon, mindkét oldalukon 5-5 percig sütjük, majd áttesszük egy másik edénybe és melegen lefedve tartjuk. Visszamaradó zsírjában, nagy lánggal a zöldségeket 3-4 percig pirítjuk. A zúzott foghagymával, a fölaprított metélőhagymával, a szójaszósszal és a paprikakrémmel ízesítjük. A kis lángon 5-6 percig pirítjuk, pároljuk, kissé megsózzuk, megborsozzuk. A tálaláskor ezt a fűszeres zöldségragut – ami egyben a körete is a pecsenyének – a húsra halmozzuk.