Hozzávalók:
Piskóta:
Töltelék:
Elkészítése:
A tojás fehérjét csipet sóval és a víz felével keményre felverem,majd hozzáadom a cukrot. Amikor a cukor elolvadt hozzáadom az olajjal elkevert tojás sárgáját és még pár percig habosra verem. Amikor már elég habos hozzákeverem a sütőporral elkevert lisztet. 38*22 cm-es sütőpapíros tepsiben, 180 fokon tűpróbáig sütöm. Amikor kihűlt 3 egyenlő részre vágtam.
A pudingot a tejjel és a cukorral a szokásos módon felfőzöm. (Ha nem találunk banános pudingport az is jó, ha vaníliásat főzünk és 2-3 banánt összeturmixolva hozzáadunk amint kihűlt.) Amikor langyosra hűlt a puding akkor hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, majd alaposan kihabosítjuk.
A lapokat megtöltöm a krémmel, a tejszínt habbá verjem és feldíszítem a tésztát. A tetejét olvasztott csokival és gránátalma magokkal díszítettem.