Hozzávalók:
Elkészítés:
A szép, tömör húsdarabot kétszer párhuzamosan úgy vágjuk, hogy szétterítve, egyujjnyi vastag, téglalap alakú húsdarabot kapjunk. Széleiről a felesleges húst levágjuk, és megdaráljuk. Egy kiskanál olajban a reszelt hagymát megpirítjuk, megpároljuk benne a karikákra vágott gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és a darált hússal összedolgozzuk. A finomra vagdalt szalonnával ízesítjük, és vékonyan a húsra simítjuk. A közepére hosszában vékony uborkákat rakunk, és összegöngyölve átkötjük. A maradék olajat megforrósítjuk, a kockákra vágott hagymát fedő alatt megpároljuk benne, a húst átsütjük rajta, a paprikát meg a paradicsomot mellérakjuk, megsózzuk, és puhára pároljuk. Tálaláskor a tálat rizzsel alapozzuk, erre fektetjük a zsineg nélküli, felszeletelt húst, és az egészet az áttört mártással leöntjük.