Hozzávalók:
Elkészítés:
A megtisztított fehérpecsenyét késsel a közepén hosszában átfúrjuk, és a nyílást ügyesen kitágítjuk. A sertéshúst a félig főtt rizzsel, a tojással a kiskanálnyi olajban pirított reszelt hagymával összegyúrjuk, és sóval, borssal fűszerezzük. Az üregbe töltjük, és a pecsenye mindkét oldalát összetűzzük. A maradék olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megforgatjuk benne a megtöltött pecsenyét, és kívülről megsózva, a többi fűszert mellérakva, egy kevés vízzel fedő alatt puhára pároljuk, majd rövid lére beforraljuk. Tálalás előtt a húst deszkán felszeleteljük, az átszűrt mártásba visszatesszük, és még egyszer felforraljuk. Hidegen is kitűnő, ilyenkor leve nélkül, ecetes burgonyasalátával körítjük.