Hozzávalók:
Elkészítése:
A zselatinos réteghez a folpackkal kibélelünk egy tepsit. A meggyet elterítjük a tepsiben.
A meggylevet vízzel 5 dl-re kiegészítjük, meglangyosítjuk, és beletesszük a zselatint. Folyamatosan kevergetve felforraljuk, majd ráöntjük a meggyre, és hagyjuk, hogy megdermedjen.
A tészta hozzávalóiból 2*4 tojásból, 2*4 kanál cukorból, 2*3 kanál lisztből és a 2*1 kanál kakaóporból piskótát készítünk. A pudingport kikeverjük a porcukorral, majd a tejjel és felfőzzük.
Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint. Az első lap tésztát megkenjük a krém harmadával, erre jön a meggyes réteg. Aztán megint krém és a második lap, amit szintén megkenünk krémmel.
Tetejét tortadarával megszórjuk.