Hozzávalók:
Elkészítése: A tarhonyát olajon pár percig aranybarnára pirítom, majd felöntöm annyi vízzel hogy ellepje, és hagyom puhulni.
Miközben a tarhonya elkészül a hagymát szeletekre vágom és olajon elkezdem pirítani , majd rányomom a fokhagymát(itt megszórom őrölt pirospaprikával) és a szeletekre vágott paprikát és paradicsomot, felöntöm annyi vízzel hogy épp csak ellepje. Ekkor fűszerezem egy kis sóval és borssal, ízlés szerint. ( lecsó jellegű ekkor az étel, ennek megfelelően is ízesíthetjük)
Amikor a paprika már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a felkarikázott virslit, mellyel csak addig főzzük össze, hogy a virsli még ne essen szét.
tarhonyával a legfinomabb szerintem :))
Az öcsém nem szereti a lecsót, de egyszer vendégségbe jött hozzánk, amikor pont ez volt az ebéd itthon, azóta, imádja :D