Hozzávalók:
Hozzávalók:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A leveles tészta felét kinyújtjuk és a tepsink méretére vágjuk (közepes tepsit használtam). Mi tető nélkül szeretjük,aki tetőt is szeretne süssön még egy lapot a tetejére.
Először felverjük a tojások fehérjét a cukorral,csipet sóval és betesszük a hűtőbe addig míg a krémet megfőzzük.
Krémhez a tojások sárgáját,kevés tejjel és a liszttel csomómentesre keverjük. Majd hozzáadjuk a többi tejet is.Lassú tűzön besűrítjük. Amikor jó sűrű már belekeverjük a tojások felvert habját is. Főzzük pár percig és közben beletesszük a vaníliás cukrot is és megkóstoljuk elég édes-e. Közben folyamatosan kevergetjük.
A kisült lapot beletesszük a tepsibe és még forrón ráöntjük a krémet.
A kihűlt krém tetejére simítjuk a cukorral,csipet sóval és habfixálóval felvert tejszínhabot.
Lehet kevesebb tojást is hozzátenni csak akkor növelni kell a liszt mennyiségét.