Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A tojásokból a szokásos módon piskótatésztát készítünk, melybe belekeverünk 15 dkg darált diót is. Egy 30*35 cm-es tepsiben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez 1 dl tejben elkeverjük a pudingport és a lisztet, majd folyamatos keverés mellett besűrítjük. 12,5 dkg margarint kikeverünk 3 cs vaníliás cukorral, 15 dkg darált dióval, 15 dkg porcukorral és az aromával. A vajas krémet összedolgozzuk a pudinggal, majd a süteményre simítjuk.
Tetejére kandírozott diót szórunk, melyhez egy serpenyőben 5 dkg vajat olvasztunk, hozzáadjuk a diót, majd elkezdjük pirítani, de vigyázzunk, hogy ne égjen meg! Ha kihűlt akkor hozzáöntünk 2 cs vaníliás cukrot és a süti tetejére szórjuk.