Hozzávalók:
Elkészítése:
1 db narancs héját lereszeljük. Narancsokat meghámozzuk felszeleteljük karikára és 2 ek cukorral meghintjük, majd 2 órát állni hagyjuk lefedve, és leszűrjük a levét.
6 db tojássárgáját kikeverjük a cukorral felöntjük a forró tejjel, a vaníliás cukrot és lereszelt narancshéját bele tesszük, majd főzzük addig amíg puding állagú lesz. Ha kihűlt felverjük a habtejszínt és felolvasztjuk a zselatint 1/2 dl meleg vízben,majd összekeverjük a tojássárgájával.
Egy kerek tálat folpackkal kibélelünk és a lecsöpögtetett narancs karikákkal körbe rakjuk. Bele teszünk egy réteg krémet,majd egy réteg narancslében mártogatott babapiskótát,majd ráöntjük a megmaradt krémet és babapiskótával befedjük.
Lefedjük folpackkal és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap egy tálcára borítjuk és a fóliát eltávolítjuk róla.