Hozzávalók:
Tésztához:
Piskótához:
Krém:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd két részre osztjuk. Az egyik részbe belekeverjük a pudingport, a másikba a mandula aromát. Egy őzgerinc formába simítjuk a masszákat és egyenként 180 fokon tűpróbáig sütjük. Amikor kihűltek akkor félbe vágjuk.
A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben a cukorral. Amikor kihűlt hozzákeverjük a kihabosított margarint is, majd jól eldolgozzuk. Az egyik zöld lapot megkenjük a krémmel, ráteszünk egy rózsaszínt és összeragasztjuk. A másik kettővel is így járunk el. A két színes téglalapot is összeragasztjuk úgy, hogy egymás mellett egy rózsaszín és egy zöld legyen.
A piskótához valókat a szokásos módon megsütjük, hogy egy vékonyabb lapot kapjunk. Még melegen feltekerjük, és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt kitekerjük, megkenjük a maradék krémmel, rátesszük a szélére a színes nagy téglalapot és feltekerjük. (Én a tetejét csokimázzal vontam be.)