Hozzávalók:
A felső lapra:
Elkészítése:
Ha a tészta kiengedett akkor ketté vágom, vékonyra kinyújtom, kb 30*35 cm-es téglalapra.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és előmelegített 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük, majd a maradék tésztával is így járunk el.
A krémhez a pudingporokat felfőzzük a tejben 10 dkg cukorral. A tojásfehérjét felverjük 3 ek cukorral és a még meleg pudinghoz keverjük.
A habtejszínt is felverjük keményre. Ha a lapok és a puding is kihűlt akkor elkezdhetjük összeállítani a süteményt.
Az egyik lapra rákenjük a pudingos krémet, majd erre a felvert habtejszínt és befedjük a maradék lappal. A tetejére mázat készítünk.
2 ek cukrot karamellizálunk, felengedjük 3 ek vízzel, majd ha levettük a gázról akkor hozzáadjuk a porcukrot.
A sütemény tetejére simítjuk, és hagyjuk megdermedni.