Hozzávalók:
A kakaós piskótához:
A túrókrémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A piskótát készre sütjük. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét keményre felverjük egy csipet sóval. A tojások sárgáját összekeverjük a cukorral, majd a kakaót a liszttel. A tojásfehérjét a kakaós liszttel váltogatva a lazán a masszához keverjük. 180 °C-on készre sütjük.
A krémhez összekeverjük a vajat, a túrót és a cukrot, ezt rákenjük a piskóta tetejére. A 2 csomag pudingport csomómentesre keverjük egy kevés üdítővel, hozzáadjuk a cukrot majd a maradék üdítőt és sűrű krémmé főzzük.
Ha kihűlt és már kezd kissé szilárdulni ráöntjük a túrókrémre. Hűtőbe tesszük 3-4 órára, utána felszeletelhetjük.